Snart ett besök hos ett däckhotell

Snart ett besök hos ett däckhotell

Hallå där!

Det är redan mars nu och alla bilfantaster där ute vet vad det innebär, det är inte långt kvar tills vi får rulla in våra åk hos ett däckhotell för däckskifte. Många av er har säkert sommardäcken lagrade i garaget men jag har inte den förmånen att ha ett garage så för mig blir det alltid däckhotell. Jag har redan bokat in en tid om några veckor hos Däckdirekten som ligger en bit utanför Trollhättan, det är där mina sommardäck för tillfället håller hus.

Jag har redan börjat se några härliga pärlor ute på vägarna och det är verkligen ett vårtecken att se lite amerikanare och sportbilar på vägarna. Min lilla pärla överlever vintern utan problem också, det är klart att jag inte kör på samma sätt under vintermånaderna utan det är mer bara ett transportmedel. Så fort jag har besökt Däckdirektens däckhotell så kommer det däremot bli en hel del körningar runt om i Sverige, att bara sätta sig i bilen och åka iväg på en tur är svårslaget.

Men det ligger som sagt en bit fram i tiden och jag får nog vänta lite till, så länge det inte blir någon mer snö här i Trollhättan så är jag nöjd. Men man vet aldrig med det här landet och dess väder, vissa år får vi sommar redan i slutet av mars för att sen få snö i maj. Det känns som att vi i år har haft en relativt mild vinter och det skrämmer mig lite för då känns det som att vi kommer åka på ett riktigt bakslag lagom till det att sommardäcken ska åka på.

Nu måste jag fortsätta med jobbet och idag är det en hel del körningar inom Trollhättan, det är lite jobbigt att behöva åka i centrum hela dagen. Jag föredrar när det är transporter till orter en bit bort så att jag kommer ut på de stora vägarna.


Kommentarer är stängda.