Massage och meditation i Storvik

Massage och meditation i Storvik

God förmiddag på er

Idag har jag äntligen bokat massage åt mig själv i nästa vecka hos en massör i Storvik. Jag har tänkt länge att jag borde göra det men inte tagit tag i det, men nu har jag en tid i nästa vecka att se fram emot. Vi kan använda oss av vårt friskvårdsbidrag till massage så det vore ju dumt att inte nyttja det. Jag fick en rekommendation att gå till den här kvinnan i Storvik, det var en kollega som varit hos henne och var jättenöjd så jag känner att jag gärna testar det.

Det har varit en period det senaste med ganska mycket runt omkring mig, både på jobbet och privat så jag känner att det skapat både stress och spänningar i kroppen som jag gärna försöker råda bot på. Tidigare så mediterade jag en hel del och jag kände att jag mådde väldigt bra av det. Ändå blev det av någon anledning att jag började slarva med det och så blev det mer och mer sällan och sen plötsligt så hade det gått en lång period utan att jag gjort det alls. Så var det någon dag för ett par veckor sedan som jag bara bestämde mig att ta mig tid och meditera och då var det verkligen som att jag fick en påminnelse om att ta upp det igen.

?Vi börjar gärna göra sådana saker när vi mår dåligt och så gör vi det ett tag och sen när vi mår bättre så slutar vi, men då underhåller vi det inte och så blir vi mer mottagliga igen för stress och negativa energier. Nu var det dags att börja meditera igen och nu avsätter jag en stund varje dag, ibland blir det tio minuter och ibland nästan en timme men huvudsaken är inte hur länge utan att det blir av. Massage kommer bli ett skönt komplement! Ha en fin dag kära ni!


Kommentarer är stängda.