Måla om huset

Måla om huset

Hej på er alla läsare! Jag hoppas att ni har fått en lugn start på veckan och en härlig morgon. Här är det en väldigt lugn morgon ska ni veta och det beror väl till stor del på att jag är ledig hela denna veckan. I vanliga fall så hade jag bara varit ledig idag men eftersom att vi också är ledig på fredag så passade jag på att ta ut tre dagar ledighet till så att jag får hela veckan ledigt istället. Jag har planerat att kontakta en målare i veckan för att få huset ommålat, det känns som att det är en god idé när jag ändå är ledig i veckan. Idag ska det dock inte göras något särskilt, utan en målare får eventuellt komma någon annan dag. Jag ligger faktiskt just nu i sängen och kollar lite teven, det är inte alls lika fint väder i Jönköping idag som det har varit tidigare. Så därför tänker jag nog stanna i hemmet hela dagen, det känns som att jag har förtjänat det efter några tuffa veckor med mycket jobb. Kan jag bara få samla lite energi idag så ska det här nog kunna bli en ganska produktiv vecka trots allt, sen är frågan vad jag ska göra. Prio ligger iallafall på att kontakta en målare och det är något som faktiskt behöver göras, annars så finns det inte direkt några måsten. Givetvis hade huset mått bra av en rejäl storstädning och det har jag faktiskt tid till att göra. Jag behöver inte heller stressa igenom en städning vilket känns ganska så skönt, då kan jag ta god tid på mig och göra lite allt eftersom. Dessutom så ska jag laga mycket god mat under den här veckan, det är verkligen något som jag har saknat. När man jobbar så finns det inte riktigt tid eller energi för att stå i köket på vardagarna.  


Kommentarer är stängda.