Jag provade på pilates och yoga

Jag provade på pilates och yoga

Varmt välkomna tillbaka hit till min blogg ännu en gång! Jag hoppas att alla mina fina och fantastiska läsare har haft en riktigt trevlig helg och att ni dessutom har kunnat ladda upp era batterier lite och nu känner er taggade inför den nya veckan. Det vet jag i varje fall att jag själv gör.

Hur som helst dock, så tänkte jag först och främst denna vecka, ta och dela med mig lite av någonting som jag vet har varit efterfrågat bland er läsare och det är ju nämligen det här med pilates och yoga, samt retreat yoga, för er i Mölle, Jonstorp, Höganäs och Ängelholm med omnejd bland annat. Själv så befinner jag ju mig här i Höganäs och den yogastudio som jag själv väljer att gå till heter inget annat än Yoga by the sea – Studio Mölle AB. Det här är en yogastudio som jag verkligen tycker är värd att uppmärksammas, då jag själv faktiskt blev rekommenderad att vända mig till just Yoga by the sea – Studio Mölle AB genom en nära vän till mig som tycker att de är helt fantastiska. Eftersom att jag själv nu också gått på yoga och pilates ett tag, och även då på retreat yoga, hos Yoga by the sea – Studio Mölle AB så kände jag helt enkelt att jag kunde dela med mig av detta nu till er eftersom att jag känner mig så pass trygg med att de verkligen är kunniga och engagerade när det kommer till det som de sysslar med. Sedan så ska jag ju dock försöka att inte tjata på allt för mycket, men jag hoppas ändå att det här nu på ett eller annat sätt kommer att kunna vara till någon form av hjälp för er och att ni faktiskt tar och kikar lite närmare på just Yoga by the sea – Studio Mölle AB!


Kommentarer är stängda.