Företaget jag vänder mig till för att fixa mina naglar

Företaget jag vänder mig till för att fixa mina naglar

Tjenare, tjenare! Vad roligt att du har hittat till min blogg, min förhoppning är att du kommer gilla det du kommer läsa om. Idag tänkte jag nämligen svara på något som många av er länge har undrat om. Dagens inlägg kommer handla om företaget jag vänder mig till för att fixa mina naglar i Nybro, vilket är MA Beauty.

I några tidigare inlägg har jag visat mina naglar när de är nygjorda och efter de inläggen har jag fått ett par frågor om vart jag vänder mig för att fixa mina naglar, vilket jag kommer prata om i dagens inlägg. Sedan ungefär ett år tillbaka har jag gått och fixat mina naglar i Nybro, ett beslut som jag än idag är väldigt nöjd med. Anledningen till att jag började fixa mina naglar var för att jag ända sedan barnsben har bitit på mina naglar, vilket har gjort att mina naturliga naglar enligt mig är väldigt fula. För att kunna sluta bita på naglarna läste jag mycket på internet om vad andra har gjort för att lyckas sluta, en sak som jag fastnade vid var att många fixade sina naglar. Min uppfattning då var att man inte vill bita på naglarna eftersom man har betalt pengar för att få dem fina, därför vill man hålla dem fina så långt som möjligt. Precis så har det även varit för mig och på så sätt har jag lyckats sluta bita på naglarna. Nu har det snart gått ett år sedan jag bet på naglarna sist, vilket är en väldig lättnad. Med det här inlägget vill jag som sagt dela med mig om företaget jag vänder mig till för att fixa mina naglar i Nybro, MA Beauty, men jag vill även tipsa er om att fixa era naglar om ni vill sluta bita på naglarna. Det fungerade verkligen för mig så det kanske kan fungera för er också.


Kommentarer är stängda.