Dagens uppdrag flyttstäd i Karlskrona

Dagens uppdrag flyttstäd i Karlskrona

Hejsan på er

Just nu så tar jag en välbehövlig minipaus och njuter av en smoothie i solen. Jag jobbar på en städfirma i Karlskrona som bland annat erbjuder flyttstäd. Idag hjälper vi till med flyttstäd i ett stort hus som är tömt och ska städas för de nya som ska flytta in. Vi har jobbat hårt från tidigt imorse och även om det snart är lunch så behövde jag fylla på med lite energi så att jag orkar göra ett bra jobb fram till vi tar en lite längre lunchrast. Det kan räcka med fem minuter för att ladda upp batterierna lite igen.

Det är ett fint hus vi är i så jag är helt säker på att de som ska flytta in nog kommer trivas jättebra. Ibland vore det spännande om väggarna i ett hus kunde tala, typ berätta saker och historier som har upplevts i huset. När jag började på det här jobbet så var det bara menat som ett bra sommarjobb egentligen men sen trivdes jag väldigt bra och blev erbjuden att stanna så då valde jag att göra det. Det är bra arbetstider, bra kollegor och härligt att jobba vardagar. Men sen kanske det inte är mitt drömjobb egentligen men just nu funkar det väldigt bra.

Jag tror att jag skulle vilja vidareutbilda mig så småningom men jag står fortfarande och väger lite mellan ett par olika så då är det bättre att jag söker antingen i vinter inför vårterminen eller på våren till nästa höst. Då har jag också hunnit jobba ihop en bra buffert inför att jag ska plugga så behöver jag kanske inte ta så mycket studielån. Det är i alla fall min plan och det känns bra. Hoppas ni har en fin dag och att ni trivs oavsett om du jobbar eller pluggar. Må gott!


Kommentarer är stängda.